Cum să transformi un birou vechi într-o insulă de bucătărie

Cum să transformi un birou vechi într-o insulă de bucătărie

Puteți transforma un birou vechi într-o insula pentru bucătărie fără un efort prea mare, iar rezultatul va fi spectaculos.

De ce veți avea nevoie:

– Un birou vechi
– Chit pentru lemn
– Șmirghel
– Un blat de lemn mai mare față de cel existent
– O placă de lemn pentru a înlocui sertarele. Această va fi măsurată înainte, iar magazinul de unde o achiziționați o va tăia și o va căntui pentru dumneavoastră.
– Recondiționant pentru lemn
– Balamale pentru ușa
– Mânere pentru sertare și ușa
– Vopsea pentru lemn
– Vopsea acrilică
– Pensula de burete
– Lipici pentru blat
– Cârpe
– Mănuși de cauciuc

Și acum să trecem la treaba:

Pentru primul pas trebuie să îndepărtăm blatul de sus și partea din față a biroului și să acoperim orice crăpătura sau gaură cu chit pentru lemn. După ce acesta s-a uscat trebuie să polișăm bine tot biroul cu șmirghel.

Măsurați înălțimea biroului pentru a vă asigura că se aliniază cu mobilă de bucătărie. Dacă este mai mic îi puteți înlocui picioarele cu unele mai înalte.
Îndepărtați sertarele și balamalele pentru sertare din interior.

Montați blatul. Atunci când îl cumpărați trebuie să va asigurați că acesta este cu minim 40 de cm mai mare, pentru a permite insulei să aibă marginile ieșite în afara sub care puteți pune scaunele. Întoarceți biroul cu susul în jos și marcați locurile în care biroul a avut atașat blatul anterior. Folosind găurile existente, înșurubați noul blat pe scheletul biroului și apoi întoarceți-l în poziția originală.

Aplicați recondiționantul pentru mobilă pe blat și pe restul dulapului folosind o pensula de burete. Acest lucru va va asigura că vopseaua se va întinde uniform. Lăsați să se usuce.

Montați ușa dulapului.

Acum vopsiți dulapul. S-ar putea să fie nevoie de mai multe straturi pentru a obține culoarea dorită, dar lăsați fiecare strat de vopsea să se usuce înainte de a aplică un alt strat.
Lăsați să se usuce și montați mânerele, iar apoi dulapul este gata pentru a fi folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *