5 obiecte indispensabile în bucătărie

5 obiecte indispensabile în bucătărie

Majoritatea oamenilor pe care îi cunosc, recunosc că le este un pic groază când se gândesc cât timp trebuie să petreacă în bucătărie ca să pregătească ceva de mâncare. Dar este bine de știut că anumite obiecte sunt adevărate must-have-uri și simplifică gătitul și curățenia de după.

Slow Cooker

1. Slow cooker

Slow Cooker este un aparat care permite prepararea mâncării în câteva ore, cu un efort minim din partea bucătarului. Dacă nu aveți un asemenea aparat trebuie să va achiziționați unul. Este că și cum ați avea propriul bucătar. Doar aruncați ingredientele în oală, îi dați drumul, și după câteva ore va puteți bucură de o masă copioasă pentru care nu ați depus foarte mult efort.

Cantar de bucătărie

2. Cantar de bucătărie

Nu toată lumea știe să aproximeze cantitățile. De aceea un cantar de bucătărie este mai mult decât util. Nu numai că veți putea realiza cele mai pretențioase feluri de mâncare, în privința gramajelor, dar puteți controla și cantitatea de mâncare pe care o consumați. Chiar și o cantitate mică în plus va poate aduce câteva kilograme nedorite.

Robot de bucătărie

3. Robot de bucătărie

De ce să pierdem timp cu mărunțirea ingredientelor când le putem pune la un loc, apăsăm un buton și în câteva secunde…voila! Este gata. Plus că este până la urmă un multifuncțional care va poate scuti de o grămadă de alte eforturi în bucătărie.

Pulverizator de ulei

4. Pulverizator de ulei

Cine spune că un pulverizator poate fi întrebuințat doar pentru parfum?

Cu un astfel de „gadget” va puteți feri de o tonă de calorii și puteți economisi chiar și bani, deoarece veți folosi o cantitate mult mai mică de ulei. Este ideal pentru o femeie atentă la silueta ei și la sănătatea familiei.

Ochelari de scafandru

5. Ochelari de scafandru

Nu va temeți! Este puțin probabil să asistați la un naufragiu în bucătărie, dar va puteți feri de efectul pe care ceapă îl are asupra ochilor. Nu toată lumea este toleranță la ceapă, iar curățarea și tocarea acesteia poate reprezenta o adevărată provocare. Cu o astfel de pereche de ochelari puteți găti câtă ceapă va doriți și chiar puteți pasă sarcina de a curată ceapă și către un alt membru al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *