Baia Feng Shui, Spa-ul personal de acasă

Baia Feng Shui

Feng Shui Spa? Credeți că este imposibil?

Și Spa și Feng Shui: o armonie, liniște sufletească, multe energii pozitive, Feng Shui bun. Cum ar fi dacă un Spa Feng Shui ar face parte din rutină zilnică.

Nu ar fi plăcut să va începeți ziua cu câteva exerciții, micul dejun și un răsfăț la Spa, să plecați la servici și apoi să încheiați ziua la Spa?

Dacă v-ar plăcea trebuie să știți că se poate. Va puteți amenaja baia după regulile Feng Shui, transformând-o astfel în Spa-ul dumneavoastră personal, ce va poate induce o stare de bine, de calmitate și poate fi un remediu excelent după o zi grea.

Băile au tendința de a-și pierde energiile bune, dar și de a acumula vibrații mai puțin benefice, dar efortul Feng Shui depus în reamenajarea băii va corectă energiile și vibrațiile și va transmite energii Feng Shui calme și vindecătoare și în restul casei.

Apă este un relaxant natural și un purificator Feng Shui, iar în combinație cu elemente și materiale Feng Shui potrivite veți putea crea un spațiu liniștitor de care va puteți bucură oricând:

– Decorați baia cu elemente Feng Shui care va vor încânta privirea și va vor da un sentiment de satisfacție, dar vor atrage și energiile Feng Shui pozitive.

– Montați în baie oglinzi în care va puteți vedea în timp ce va relaxați. Acestea nu numai că va vor oferi satisfacția de a va privi, dar vor oglindi și apă, un element de baza al Feng Shui.

– Luminați baia cu cât mai multe surse de lumina, inclusiv lumânări.

– Asigurați-va că aveți la îndemână o tavă pe care ați pregătit ceva de băut, dacă va place să beți un pahar în timp ce va relaxați.

– Răsfățați-va mirosul cu uleiuri esențiale, pentru o stare de liniște și revigorare. Nu pierdeți din vedere de asemenea faptul că o ventilație adecvată este esențială pentru o baie sănătoasă.

– Mențineți baia caldă.

– Ascultați muzică în timp ce va aflați în baie.

– Relaxați-va în micuțul dumneavoastră Spa.

Cu un minim de efort Feng Shui va puteți crea propriul spațiu Feng Shui în care va puteți pune gândurile în ordine și va puteți elibera de stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *