5 lucruri de evitat pentru o casă cu Feng Shui bun

casă cu Feng Shui bun

Există multe vicii Feng Shui pe care le poate avea planul unei case, unele mai serioase decât altele. De la o baie poziționată cu față la intrare, până la o scară poziționată în mijlocul casei, trebuie să învățați cum să identificați aspectele principale Feng Shui negative din orice casă și de asemenea cum să echilibrați energia provocatoare a acestora.

Dacă sunteți în căutarea unei noi case, încercați să le evitați pe cale care prezintă aceste caracteristici negative Feng Shui, iar dacă deja locuiți într-o casă care are aceste caracteristici aflați ce puteți face în această privința urmând sfaturile Feng Shui de mai jos.

1. Alinierea ușilor în linie dreapta

Imaginați-va energia că pe o cascadă curgătoare în mijlocul casei. Veți vedea că apă se va scurge mult mai rapid prin uși aliniate direct, fără a încetini și fără a rămâne blocată.

Este important să evitați o asemenea situație, cu uși de acces aliniate direct, deoarece toată energia Feng Shui pozitivă care va intră pe ușa principala va putea părăsi casă foarte ușor pe ușa din spate, fără a avea șansă de a circulă și de a hrăni locuința.

2. Scările din față ușii

Ușa principala este „Gură Chi” în Feng Shui, pentru că acesta este modul prin care casă absoarbe energia hrănitoare de care are atâta nevoie. Atunci când o scară stă în față ușii, energia Feng shui se grăbește să urce, sau să coboare, lăsând partea de jos a casei nealimentata de energie.

3. Baia din față ușii

Dacă baia este poziționată cu față la ușa de la intrare, atunci toată energia va intră în baie lăsând casă neacoperită cu energie.

4. Scara din centrul casei

Că și regulă generală, o scară poziționată în centrul casei nu este un Feng Shui bun, iar acest lucru necesită puțîn mai multă atenție pentru a găsi diferite metode Feng Shui de a o contracara.

5. Dormitor deasupra unui garaj

Un dormitor poziționat deasupra garajului nu este un Feng Shui bun din două motive: În garaj există o mișcare continuă care poate destabiliza energia( care ar trebui să fie statică în dormitor), iar o asemenea poziționare reprezintă o fundație instabilă pentru energie, care va afecta relaxarea și somnul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *