5 culori de bucătării Feng Shui pe care le iubim

5 culori de bucătării Feng Shui

Va invităm să descoperiți 5 culori Feng Shui pentru 5 bucătării Feng Shui care vor aduce armonie și bunăstare în casă:

1. Gri pentru o bucătărie cu Feng Shui

O bucătărie gri are o energie Feng Shui excelență, caldă, aerisită, primitoare, iar o umbră potrivită de gri are o energie fină și hrănitoare. Cu această culoare puteți crea un Feng Shui excelent în bucătărie, dacă știți cum să o folosiți.

Această bucătărie are un Feng Shui bun deoarece culoarea gri a dulapurilor este „calmată” de nuanțele de lemn care o înconjoară: lemnul cald al scării, lemnul deschis al blatului și cel al scaunelor. Că o completare, albul vintage al dulapurilor de bucătărie fac din această o bucătărie unică și caldă.

2. Bleu ciel și culorile pământului

În timp ce albastrul poate reprezenta o provocare o pentru bucătărie, această bucătărie are cel mai bun albastru posibil, alături de cea mai potrivită culoare pentru el- o alegere bună de culoare a pământului, calmă și echilibranta. Combinația de culori da o senzație de prospețime, aerisire și fericire și aduce o energie naturală datorită asemănării cu pământul și cerul.

3. Bucătărie în galben și verde

Combinația galben-verde este considerată excelență pentru o bucătărie cu un Feng Shui bun. Ambele culori sunt dozate perfect. Parcă te face să vrei mai mult.

Bucătăria are un echilibru foarte bun în ceea ce privește jocul de culori: creative și calde, raționalizate de energia răcoritoare pe care o conferă detaliile dulapurilor, cuptorul și blatul negru lucios.

Este o bucătărie frumoasă și colorată cu un echilibru potrivit de energii calme și jucăușe.

4. O bucătărie de un alb interminabil

Simplitatea și prospețimea albului face o bucătărie să revină la viață. Să lucrezi într-o bucătărie albă este că și cum ai avea parte de un nou început în fiecare dimineață.

Această bucătărie găsește un echilibru minunat între alb și tonurile calde ale lemnului care aduc un aer rustic; o varietate de ceramică albă și efectul răcoritor al detaliilor elementului de metal Feng Shui.

5. O bucătărie roșie, echilibrată

Această bucătărie face uz perfect de energia îndrăzneață și luminoasă a culorii roșie. Cu toate că nu este ușor să lucrezi cu această culoare și nici nu este un feng shui bun potrivit pentru orice zona a casei, energia vibrantă a roșului este folosită în această bucătărie în proporția potrivită. Culoarea are o prezența puternică dar nu copleșitoare.

Roșul este combinat cu măiestrie cu alb și cu detaliile răcoritoare de oțel inoxidabil. O alegere excelență de culori pentru o bucătărie cu un Feng Shui bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *